Direct contact: 06 5700 5900

Kant-en-klare aanbouw

Laat uw nieuwe aanbouw binnen een maand door ons plaatsen!

Een kant-en-klare aanbouw, ook wel prefab aanbouw genoemd, biedt verschillende voordelen:

Snelle Installatie:
   - Een van de grootste voordelen van prefab aanbouw is de snelheid van installatie. Omdat de onderdelen van tevoren in de fabriek worden geproduceerd, kan de bouwtijd op locatie aanzienlijk worden verkort.

Minder Overlast:

   - Omdat het grootste deel van de bouwwerkzaamheden in de fabriek plaatsvindt, is er minder verstoring ter plaatse. Dit betekent minder geluidsoverlast en minder overlast voor de buurt en de bewoners.

Nauwkeurige Productie:
   - Prefab aanbouwen worden in gecontroleerde fabrieksomstandigheden gebouwd, waardoor een hoge mate van nauwkeurigheid en precisie wordt gegarandeerd. Dit resulteert vaak in een betere bouwkwaliteit.

 Duurzaamheid:
   - Fabrikanten van prefab aanbouwen streven vaak naar duurzaamheid. Materialen kunnen efficiënter worden gebruikt, en het bouwproces zelf kan minder afval genereren.

Flexibiliteit in Ontwerp:

   - Ondanks het prefabricageproces bieden veel fabrikanten nog steeds een zekere mate van flexibiliteit in het ontwerp. Klanten kunnen vaak kiezen uit verschillende opties en aanpassingen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Direct Bewoonbaar:
   - Omdat een prefab aanbouw snel kan worden geïnstalleerd, kunnen bewoners sneller gebruikmaken van de extra ruimte. Dit kan handig zijn voor mensen die snel behoefte hebben aan extra leefruimte.

Ook in één week een extra verdieping op jouw woning?

Vul de configurator in en vraag een offerte aan.

Stel je aanbouw samen

De vier stappen naar uw droom aanbouw

IMG_7899
Stap 1

Voorbereiding

We zijn eruit! Jij een aanbouw met de kwaliteit die het verdient en conform nieuw bouwbesluit, wij weer een leuke opdracht. Wat gaat er na akkoord gebeuren?
Met onze slimme software kunnen we ieder aspect van een gebouw uittekenen en elke bestaande bouwtekening omzetten naar de gewenste onderdelen die we in onze werkplaats zover mogelijk voorbereiden. Zo kunnen we op de bouwlocatie de aanbouw heel snel realiseren en is er minder bouwafval.

over-opbouw-in-een-week
Stap 2

Aan de slag

Als alles besteld is dan is er automatisch ook een plek gereserveerd in de fabriek en dus uitzicht op een verwachte leverdatum. Het gaat nu echt beginnen, de aanbouw zit volop in productie!

57244f78-0cea-4ef2-a757-a9b0b5302229
Stap 3

Fundering

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

defeaf63-4b29-4a53-8cc6-bc23433001b9
Stap 4

Casco opleveren

U betaalt alleen hetgeen wat u wenst. Bent of kent u iemand die zelf “handig” is? Waarom meer betalen dan nodig.

Wat zeggen onze klanten

7419804f-e177-4426-b54f-6f3fd07cc1c0

“Dolgelukkig met het eindresultaat”

''De aanbouw past naadloos bij ons huis en heeft niet alleen de ruimte vergroot, maar ook een nieuw niveau van comfort toegevoegd. We zijn blij dat we voor Martijn en zijn team hebben gekozen en zouden hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Nogmaals bedankt voor het leveren van een resultaat waar we elke dag van genieten!''

Nijmegen
e15a4897-3816-4855-afbc-bae88beed3d2

“Tevreden”

''Hoewel de bouw niet geheel soepel is verlopen (start okt. 2020), is Martijn wel een oprecht persoon gebleken die ondanks geen winst te hebben kunnen maken op ons project, wel al het werk heeft afgemaakt en alles netjes naar tevredenheid heeft afgeleverd. Dat toont karakter. Zeker als je om je heen verhalen hoort van aannemers die met de noorderzon vertrekken. Wij zijn al met al erg tevreden met het resultaat!''

Den Haag
c626e06b-0878-4442-9de1-7c635d2661f3

“Echt top!”

''Martijn en zijn team hebben onlangs onze aanbouw gerealiseerd, en we zijn dolblij met het resultaat. Ze luisterde naar onze wensen en bracht ze tot leven. Het team werkte snel en efficiënt, en de aanbouw is nu het favoriete deel van ons huis!''

Amsterdam
3f379564-71c8-42dd-80a2-afff2c1cd39c

“Leveren vakmanschap van de bovenste balk!”

''Martijn en zijn team verdienen alle lof voor het leveren van een aanbouw die onze verwachtingen overtrof. Vanaf het eerste contact voelden we ons begrepen en gerespecteerd. Wat resulteerde in een aanbouw die niet alleen functioneel is, maar ook erg stijlvol. Het team werkte met een ongekende passie en precisie, en de communicatie was uitstekend. Wij zijn dolblij met het resultaat en raden Martijn en zijn team ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar een meester in zijn vak.''

Almere