Direct contact: 06 5700 5900
Stap 3

Fundering

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

De start

Twee weken voordat de uitbouw komt zullen wij starten met het heien, uitgraven van de bouwplaats en logischerwijs opvolgend de fundering storten. (De gene die zegt dat een aanbouw lukt in 5 dagen rekent bovenstaande proces niet mee 😉)

De dag van plaatsen is het feest! Let op, we starten vroeg! Meestal al rond 06:30. Naast de kraan (vergunning voor nodig) die er de hele dag bij zal zijn komt er ook groot transport voor de elementen. Het leuke van deze dag is dat niet alleen jij / jullie blij worden maar wij ook. Elke aanbouw die we plaatsen is weer feestje op zichzelf. Gaaf!

Ervan uitgaande dat alles goed is gegaan betekent dat u nu flink meer ruimte heeft. En dit wel in een week. De week erna zijn we nog niet weg en leggen we de laatste hand aan de afwerking buiten. Als je wilt dat alles in de puntjes geregeld wordt, dan blijven we nog een paar dagen langer.

57244f78-0cea-4ef2-a757-a9b0b5302229