Direct contact: 06 5700 5900

Aannemer vs. Prefab

Wat is het verschil?

Waarom kies je voor prefab in plaats van traditionele bouw via een aannemer?

Snelheid van Bouw:
Prefab bouwsystemen worden meestal in een fabriek geproduceerd, wat de bouwtijd op de bouwplaats aanzienlijk kan verkorten. Als snelheid van essentieel belang is, bijvoorbeeld bij uitbreidingen of renovaties met strakke deadlines, kan prefab een aantrekkelijke optie zijn.

Kostenbesparing op Lange Termijn:
Hoewel de initiële kosten voor prefab mogelijk hoger zijn, kunnen de totale kosten over de levensduur van het project lager uitvallen vanwege de snellere bouwtijd en de verminderde behoefte aan arbeid op de bouwplaats.

Consistente Kwaliteit:
Prefab bouwelementen worden onder gecontroleerde omstandigheden in de fabriek vervaardigd, wat consistentie en hoge kwaliteit bevordert. Dit kan resulteren in minder bouwfouten en een betrouwbaarder eindproduct.

Milieuvriendelijkheid:
Prefab bouwsystemen kunnen vaak leiden tot minder afval op de bouwplaats, omdat materialen efficiënter worden gebruikt in de fabriek. Bovendien kunnen sommige prefab-elementen worden hergebruikt of gerecycled.

Minder Overlast voor Omwonenden:
Omdat het grootste deel van het werk in de fabriek plaatsvindt, kan prefab bouw resulteren in minder overlast voor omwonenden omdat we er een week zijn.

Flexibiliteit in Ontwerp:
Hoewel prefab bouw vaak wordt geassocieerd met gestandaardiseerde ontwerpen, bieden veel fabrikanten en ontwikkelaars tegenwoordig een zekere mate van flexibiliteit in ontwerp, waardoor klanten keuzes hebben in materialen, lay-out en afwerkingen.

Ook in één week een extra verdieping op jouw woning?

Vul de configurator in en vraag een offerte aan.

Stel je aanbouw samen

De vier stappen naar uw droom aanbouw

IMG_7899
Stap 1

Voorbereiding

We zijn eruit! Jij een aanbouw met de kwaliteit die het verdient en conform nieuw bouwbesluit, wij weer een leuke opdracht. Wat gaat er na akkoord gebeuren?
Met onze slimme software kunnen we ieder aspect van een gebouw uittekenen en elke bestaande bouwtekening omzetten naar de gewenste onderdelen die we in onze werkplaats zover mogelijk voorbereiden. Zo kunnen we op de bouwlocatie de aanbouw heel snel realiseren en is er minder bouwafval.

over-opbouw-in-een-week
Stap 2

Aan de slag

Als alles besteld is dan is er automatisch ook een plek gereserveerd in de fabriek en dus uitzicht op een verwachte leverdatum. Het gaat nu echt beginnen, de aanbouw zit volop in productie!

57244f78-0cea-4ef2-a757-a9b0b5302229
Stap 3

Fundering

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

defeaf63-4b29-4a53-8cc6-bc23433001b9
Stap 4

Casco opleveren

U betaalt alleen hetgeen wat u wenst. Bent of kent u iemand die zelf “handig” is? Waarom meer betalen dan nodig.

Wat zeggen onze klanten

7419804f-e177-4426-b54f-6f3fd07cc1c0

“Dolgelukkig met het eindresultaat”

''De aanbouw past naadloos bij ons huis en heeft niet alleen de ruimte vergroot, maar ook een nieuw niveau van comfort toegevoegd. We zijn blij dat we voor Martijn en zijn team hebben gekozen en zouden hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Nogmaals bedankt voor het leveren van een resultaat waar we elke dag van genieten!''

Nijmegen
e15a4897-3816-4855-afbc-bae88beed3d2

“Tevreden”

''Hoewel de bouw niet geheel soepel is verlopen (start okt. 2020), is Martijn wel een oprecht persoon gebleken die ondanks geen winst te hebben kunnen maken op ons project, wel al het werk heeft afgemaakt en alles netjes naar tevredenheid heeft afgeleverd. Dat toont karakter. Zeker als je om je heen verhalen hoort van aannemers die met de noorderzon vertrekken. Wij zijn al met al erg tevreden met het resultaat!''

Den Haag
c626e06b-0878-4442-9de1-7c635d2661f3

“Echt top!”

''Martijn en zijn team hebben onlangs onze aanbouw gerealiseerd, en we zijn dolblij met het resultaat. Ze luisterde naar onze wensen en bracht ze tot leven. Het team werkte snel en efficiënt, en de aanbouw is nu het favoriete deel van ons huis!''

Amsterdam
3f379564-71c8-42dd-80a2-afff2c1cd39c

“Leveren vakmanschap van de bovenste balk!”

''Martijn en zijn team verdienen alle lof voor het leveren van een aanbouw die onze verwachtingen overtrof. Vanaf het eerste contact voelden we ons begrepen en gerespecteerd. Wat resulteerde in een aanbouw die niet alleen functioneel is, maar ook erg stijlvol. Het team werkte met een ongekende passie en precisie, en de communicatie was uitstekend. Wij zijn dolblij met het resultaat en raden Martijn en zijn team ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar een meester in zijn vak.''

Almere