Direct contact: 06 5700 5900

Meer woonruimte nodig? Ontwerp jouw aanbouw in Rotterdam

Laat uw nieuwe aanbouw binnen één maand door ons plaatsen. Vergroot je ruimte, verhoog je comfort!

Stel je aanbouw samen
Rotterdam is een bruisende stad in Nederland met een rijke geschiedenis en een moderne uitstraling. Hier zijn enkele hoogtepunten van Rotterdam, informatie over nieuwe woonwijken en woonprojecten, de bereikbaarheid en de vergroening van de stad:

Wat te Doen:

  • Moderne Architectuur: Rotterdam staat internationaal bekend om zijn avant-gardistische architectuur. Bezoek de iconische Erasmusbrug, de Kubuswoningen, en de Markthal, een overdekte markt met een indrukwekkend kunstwerk op het plafond.
  • Cultuur en Musea: De stad heeft diverse culturele instellingen, waaronder het Boijmans Van Beuningen Museum, de Kunsthal Rotterdam en het Maritiem Museum. Er zijn ook tal van theaters en muzieklocaties voor liefhebbers van kunst en cultuur.
  • Haven van Rotterdam: Rotterdam is de thuisbasis van een van de grootste havens ter wereld. Je kunt de haven verkennen tijdens een havenrondvaart om een indruk te krijgen van de havenactiviteiten en het indrukwekkende uitzicht op de skyline van Rotterdam.
  • Winkelen en Dineren: Rotterdam biedt uitstekende winkelmogelijkheden, waaronder de Koopgoot en de winkelstraten rondom de Coolsingel. Geniet van culinaire hoogstandjes in de vele restaurants langs de Oude Haven en op de Witte de Withstraat.

Nieuwe Woonwijken en Woonprojecten
:

  • Rotterdam is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe woonwijken en woonprojecten die inspelen op de groeiende behoeften van de stad. Deze projecten omvatten vaak duurzame en moderne woningen met groene ruimtes en voorzieningen voor de bewoners.

Bereikbaarheid
:

  • Rotterdam is uitstekend bereikbaar. De stad heeft een internationale luchthaven, Rotterdam The Hague Airport. Het openbaar vervoersnetwerk omvat treinen, trams, bussen en veerboten, waardoor je gemakkelijk door de stad en naar andere delen van Nederland kunt reizen. Rotterdam heeft ook uitstekende verbindingen met snelwegen, zoals de A16 en A20, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto.

Vergroening
:

  • Rotterdam is toegewijd aan vergroening en duurzaamheid. Er zijn tal van groene initiatieven, zoals groene daken, stadsparken en herbebossingsprojecten. De stad promoot milieuvriendelijk openbaar vervoer en moedigt inwoners aan om duurzame praktijken te omarmen.

Rotterdam is een stad die zowel moderniteit als geschiedenis omarmt, en het biedt een scala aan activiteiten en ervaringen voor bezoekers en bewoners. Of je nu van kunst, architectuur, winkelen of culinair genot houdt, Rotterdam heeft voor ieder wat wils.

Ook in één week een extra verdieping op jouw woning?

Vul de configurator in en vraag een offerte aan.

Stel je aanbouw samen

De vier stappen naar uw droom aanbouw

IMG_7899
Stap 1

Voorbereiding

We zijn eruit! Jij een aanbouw met de kwaliteit die het verdient en conform nieuw bouwbesluit, wij weer een leuke opdracht. Wat gaat er na akkoord gebeuren?
Met onze slimme software kunnen we ieder aspect van een gebouw uittekenen en elke bestaande bouwtekening omzetten naar de gewenste onderdelen die we in onze werkplaats zover mogelijk voorbereiden. Zo kunnen we op de bouwlocatie de aanbouw heel snel realiseren en is er minder bouwafval.

over-opbouw-in-een-week
Stap 2

Aan de slag

Als alles besteld is dan is er automatisch ook een plek gereserveerd in de fabriek en dus uitzicht op een verwachte leverdatum. Het gaat nu echt beginnen, de aanbouw zit volop in productie!

57244f78-0cea-4ef2-a757-a9b0b5302229
Stap 3

Fundering

We schreven het al eerder, maar nu gaat het ook echt voor jou/jullie beginnen. Na alle voorbereidingen achter de schermen komen we nu echt op de locatie.

defeaf63-4b29-4a53-8cc6-bc23433001b9
Stap 4

Casco opleveren

U betaalt alleen hetgeen wat u wenst. Bent of kent u iemand die zelf “handig” is? Waarom meer betalen dan nodig.

Wat zeggen onze klanten

7419804f-e177-4426-b54f-6f3fd07cc1c0

“Dolgelukkig met het eindresultaat”

''De aanbouw past naadloos bij ons huis en heeft niet alleen de ruimte vergroot, maar ook een nieuw niveau van comfort toegevoegd. We zijn blij dat we voor Martijn en zijn team hebben gekozen en zouden hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Nogmaals bedankt voor het leveren van een resultaat waar we elke dag van genieten!''

Nijmegen
e15a4897-3816-4855-afbc-bae88beed3d2

“Tevreden”

''Hoewel de bouw niet geheel soepel is verlopen (start okt. 2020), is Martijn wel een oprecht persoon gebleken die ondanks geen winst te hebben kunnen maken op ons project, wel al het werk heeft afgemaakt en alles netjes naar tevredenheid heeft afgeleverd. Dat toont karakter. Zeker als je om je heen verhalen hoort van aannemers die met de noorderzon vertrekken. Wij zijn al met al erg tevreden met het resultaat!''

Den Haag
c626e06b-0878-4442-9de1-7c635d2661f3

“Echt top!”

''Martijn en zijn team hebben onlangs onze aanbouw gerealiseerd, en we zijn dolblij met het resultaat. Ze luisterde naar onze wensen en bracht ze tot leven. Het team werkte snel en efficiënt, en de aanbouw is nu het favoriete deel van ons huis!''

Amsterdam
3f379564-71c8-42dd-80a2-afff2c1cd39c

“Leveren vakmanschap van de bovenste balk!”

''Martijn en zijn team verdienen alle lof voor het leveren van een aanbouw die onze verwachtingen overtrof. Vanaf het eerste contact voelden we ons begrepen en gerespecteerd. Wat resulteerde in een aanbouw die niet alleen functioneel is, maar ook erg stijlvol. Het team werkte met een ongekende passie en precisie, en de communicatie was uitstekend. Wij zijn dolblij met het resultaat en raden Martijn en zijn team ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar een meester in zijn vak.''

Almere

Uw aanbouw in Rotterdam

Is er een vergunning nodig voor een aanbouw?

Of je een vergunning nodig hebt voor een aanbouw aan je huis hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang van de aanbouw, de locatie, de bestemming van het gebouw, en de lokale bouwvoorschriften. In Nederland zijn er algemene richtlijnen voor bouwvergunningen, maar deze kunnen variëren afhankelijk van de specifieke gemeente waarin je woont. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

Vergunningsvrij bouwen: In sommige gevallen kun je vergunningsvrij bouwen. Dit geldt meestal voor kleinere aanbouwen, zoals een dakkapel of een serre, die aan bepaalde eisen voldoen met betrekking tot afmetingen en locatie. Voor vergunningsvrij bouwen gelden specifieke regels, en het is verstandig om deze regels te controleren bij je lokale gemeente voordat je begint met de bouw.

Vergunningplichtig: Voor grotere aanbouwen, zoals een uitbouw of een aanbouw aan de voorkant van het huis, is doorgaans een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) vereist. De gemeente zal je plannen beoordelen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geldende bouwvoorschriften en stedenbouwkundige regels.

Monumenten en beschermde gebieden: Als je huis een monument is of zich in een beschermd stadsgezicht bevindt, kunnen er strengere regels gelden en kan het verkrijgen van een vergunning ingewikkelder zijn.

Overige vergunningen: Afhankelijk van de aard van de aanbouw en de beoogde functie (bijvoorbeeld een woninguitbreiding of een bijgebouw), kunnen er nog andere vergunningen vereist zijn, zoals een omgevingsvergunning voor milieu, een sloopvergunning, of een vergunning voor het kappen van bomen.

Het is belangrijk om contact op te nemen met de afdeling Bouwzaken van je lokale gemeente voordat je begint met een aanbouwproject. Zij kunnen je specifieke informatie verstrekken over de regels en procedures die van toepassing zijn op jouw situatie. Het niet naleven van de vergunningsvoorschriften kan leiden tot juridische problemen en de verplichting om de aanbouw te verwijderen of aan te passen, dus het is verstandig om de juiste vergunningen aan te vragen en te verkrijgen voordat je begint met de bouw.